Adidas презентують колекцію тренувальних кросівок Celebration Pack

Сьогодні Adidas дали старт сезону вуличних вечірок, презентувавши нову колекцію стильних кросівок для повсякденного використання Predator 19+ Celebration Pack.

Говорите, це схоже на неформальну зустріч у публічному місці? Що ж, ваше право. Сьогодні Adidas дали старт сезону вуличних вечірок, презентувавши нову колекцію стильних кросівок для повсякденного використання Predator 19+ Celebration Pack.

Adidas дали старт сезону вуличних вечірок, презентувавши нову колекцію стильних кросівок

Модель представлена в трьох квітах: чорний, сірий або білий. Уживання настільки простих термінів для опису пропонованих розцвічень сильно спотворює дійсність. Насправді, з погляду колірної палітри, ці Кросівки мають один із самих складних дизайнів, які нам коли-або доводило бачити.

асоціації з оригінальною моделлю бутс Samba Primeknit
з бутсами, складно оцінити, наскільки круто виглядає цей ефект

Верх усіх трьох зразків виконаний з різнобарвного в'язаного матеріалу, викликаючи асоціації з оригінальною моделлю бутс Адідас Samba Primeknit, у яких Луїс Суарес відіграв в 2014-м року. Основний колір плавним градієнтом перетікає від передньої частини до задника. Як і у випадку з бутсами, складно оцінити, наскільки круто виглядає цей ефект, не побачивши їх у реальності. Однак, повірте нам на слово, ці тренувальні Кросівки виглядають просто чудово.

Важлива роль приділяється акцентним квітам, тому що Adidas використовують асиметричний підхід, що виділяє колекцію Celebration Pack із загальної маси. Простіше говорячи, у кожній колірній варіації на левом і правом кросівках є деталі різних квітів. Наприклад, внутрішній комір, смуга, що проходить від середньої частини стопи до зовнішнього коміра, а також підошва левого кросівка сіркою розцвічення виконані в синьому кольорі. У той час, як на правами всі ці деталі жовті. Устілка, однак, червоного кольору в обох кросівок.

Adidas використовують асиметричний підхід
тренувальні Кросівки виглядають просто чудово

Крім цього, кожний зразок із цієї колекції одержав свою унікальну колірну комбінацію. У чорній парі ліворуч використовується червоний акцентний колір, а праворуч - синій, при цьому обоє кросівка мають жовту устілку. У білій парі жовті деталі видні ліворуч, а червоні - праворуч, з устілками синього кольору. Це відмінна дизайнерська ідея, яка, безумовно, відповідає святковій концепції даної колекції – «Різноманітність - це назва гри».

Завдяки використанню інноваційного в'язаного матеріалу, носити Кросівки Адідас моделі Predator 19+ буде комфортно навіть людям із широкою стопою. Посилена піна, з якої виготовлена проміжна підошва, забезпечує легкість ходьби під час ваших прогулянок по місту, а прозора підошва прекрасно сполучається з літнім дизайном взуття, особливо в білій і сірої варіації, де вона практично невидима.

Щось особливе є в кросівках з колекції Celebration Pack. Чим більше дивишся на них, тим більше вони притягають погляд. Вони роблять подібний ефект на кожного, а тому слід очікувати, що яскраві й стильні Кросівки Predator 19+ стануть головним модним трендом майбутнього літа.

носити Кросівки моделі Predator 19+ буде комфортно навіть людям із широкою стопою

Тренувальне взуття моделі Adidas Predator 19+ TR у колірних варіаціях White/Blue/Active Red, Core Black/Solar Yellow/Red і Solid Grey/Active Red/Yellow уже зараз можна замовити на сайті 4football.com.ua