Adidas представляють нову модель бутс Copa Gloro у колірних варіаціях White Core / Black / Shock Pink

Модель Copa Gloro 19 пропонує значні вдосконалення в порівнянні з торішнім зразком, володіючи практично такими ж технологічними характеристиками, що й революційна модель Copa 19+

Сміливий хід, не так чи? Так, саме. Ми живемо в епоху, коли бутси Адідас рожевого кольору стали цілком звичним явищем (наприклад, колекція Virtuso Pack Nemeziz), а Shock Pink на сьогоднішній день є самою популярною колірною варіацією актуальної моделі Copa Gloro 19 від Adidas.

на заднику бутси виконані в рожевому

Всупереч вищесказаному, основний колір новий бутс – білий. Як тільки підошва, внутрішня сторона й логотип виробника на заднику бутси виконані в рожевому, а фірмові три смуги на бічній стороні – у чорному. Мабуть, це оптимальна колірна комбінації. Більше рожевого в цьому дизайні було б надмірністю.

бутси рожевого кольору
Бутси Copa Gloro 19 усього за 85 фунтів

Для непосвячених повідомляємо, що модель Copa Gloro 19 пропонує значні вдосконалення в порівнянні з торішнім зразком, володіючи практично такими ж технологічними характеристиками, що й революційна модель Copa 19+, включаючи комір із тканого матеріалу, завдяки якому ця модель є однієї із самих зручних в експлуатації. Крім того, це єдина варіація бутс Copa з язичком, віддаючи данину традиційному дизайну футбольних бутс Adidas.

бутси ми настійно рекомендуємо всім

Підошва цих бутс категорії FG аналогічна моделі Copa 19.1 і забезпечує чудову стійкість і зчеплення при русі, завдяки конфігурації шипів круглої й напівкруглої форми.

Бутси Copa Gloro 19 усього за 85 фунтів – це дійсно оптимальне співвідношення ціни і якості. Насправді, існує далеко не так багато зразків футбольного взуття, які були б настільки привабливі візуально й мали б настільки вражаючі функціональні характеристики. Незалежно від того, любите ви рожевий або ненавидите його, ці бутси ми настійно рекомендуємо всім.