Nike перетворюють баскетбольні Кросівки Air Jordan 1 у бутси для американського футболу

Nike у черговий раз беруть на себе сміливість стирати границі між видами спорту. Цього разу зроблена спроба трансформувати баскетбольні Кросівки в бутси для американського футболу.

Nike у черговий раз беруть на себе сміливість стирати границі між видами спорту. Цього разу зроблена спроба трансформувати баскетбольні Кросівки в бутси для американського футболу. Дизайнери-Експериментатори розв'язали перетворити одну зі своїх самих успішних розробок для паркету у взуття із шипами для трав'яних майданчиків американського футболу. У результаті на світло з'явилася модель Air Jordan 1 TD – не те якийсь гібридний монстр, не те шедевр сучасної індустрії виробництва спортивному взуття…

Дизайн бутс Jordan 1 TD відтворює класичний стиль епохи

Вихідна ідея досить проста: а що, якби класичні баскетбольні Кросівки Air Jordan 1 були бутсами Найк для американського футболу? Наприкінці 2018 року Jordan Brand оголосили, що на шипах їх взуття, виробленої для гравців НФЛ буде вперше з'явиться логотип Jumpman. Після цього деякі провідні спортсмени, що співробітничають із Jordan Brand прийнялися активно демонструвати небачену раніше модель Air Jordan 1 TD. Намагаючись покористуватися від «хайпа» навколо своєї гібридної розробки, Nike презентують її роздрібні варіації як у середній, так і бюджетної цінової категорії, причому ця модель взуття для американського футболу поставляється в чотирьох оригінальних розцвіченнях OG AJ1 зразка 1985-го року - Bred, Royal, Shadow і White / Black.

бутсами для американського футболу

Дизайн бутс Jordan 1 TD відтворює класичний стиль епохи «Його Воздушества», а проміжна підошва Lunarlon забезпечує максимальний комфорт завдяки інноваційним розробкам. Кольору підошви й шипів чудово сполучаються з розцвіченням верху створюючи приємний ока візуальний образ. Навіть якщо ви не збираєтеся виконувати в цих бутсах кручений удар зі штрафного в стилі Девіда Бекхема, коли слова «Джордан» і «футбол» коштують поруч в одному пропозиції, це миттєво привертає увагу аматорів спорту. Неправильний футбол у правильному виконанні.