Nike презентують бутси моделі Premier II у новому розцвіченні "Black/Gold"

Nike презентували довгоочікуване поповнення своєї колекції "Black Lux", випустивши бутси Premier II у чорному кольорі із золотавою «обробкою».

Nike презентували довгоочікуване поповнення своєї колекції "Black Lux", випустивши бутси Nike Premier II у чорному кольорі із золотавої «обробкою». Одна із самих затребуваних моделей на ринку стала перед нами у візуальному вигляді, що асоціативно відсилає до легендарних бутсів Air Zoom Legend '05.

Nike презентують бутси моделі Premier II у новому розцвіченні "Black/Gold"

Перший реліз із колекції “Black Lux” відбувся ще наприкінці минулого року, а в лютому до нового сімейства приєдналися Nike Phantom VNM. Тепер у цієї «родини» з'явився новий член, хоч, і, можна сказати, «прийомний». Nike завжди ставилися до моделі Premier II, як до однієї зі своїх улюблених, тому в її з'явилася ще одна колірна варіація точно на тій стадії футбольного сезону, коли головною метою є запекла боротьба за «золото».

Nike презентують бутси моделі Premier II у новому розцвіченні "Black/Gold"

Розцвічення «Black / Gold» була представлена слідом за вийшла незадовго до цього варіацією «Gold / White», пропонуючи футболістам більш традиційний дизайнерський розв'язок з легким нальотом розкоші, замість небагато страхаючої думки про вихід на поле в «чистому золоті». Залишимо це задоволення тим, хто оцінює свої таланти надто високо. Стильна класика всього за 90 фунтів? Велике вам спасибі, добродії з Nike.