Офіційний м'яч фіналу Ліги Чемпіонів сезону 2018/19 Adidas UCL Finale

Пропонуємо вам глянути на новий офіційний «матчбол», яким будуть гратися, що залишилися в цьому сезоні матчі самого престижного клубного турніру.

Зимові міжсезоння підійшло до кінця, а виходить, наступає час футболу елітного рівня. Ліга Чемпіонів відновляється вже в наступному місяці. Для того, щоб підігріти інтерес до повернення Мессі, Роналду й інших зірок на телеекрани у всіх куточках планети, пропонуємо вам глянути на новий офіційний «матчбол», яким будуть гратися, що залишилися в цьому сезоні матчі самого престижного клубного турніру.

новий офіційний «матчбол», яким будуть гратися, що залишилися в цьому сезоні

З погляду дизайну, цей футбольний м'яч Adidas Finale являє собою досить радикальну переробку моделі, що використовувався в осінній частині сезону. Панелі ігрового снаряда мають вогненно-червоне розцвічення з різкими чорними контурами. Подібна «сонячна» розцвічення цілком відповідає місцю проведення фіналу Ліги Чемпіонів цього сезону – стадіону "Ванда Метрополитана", на якому проводить свої домашні ігри мадридський «Атлетіко». Колірна гама м'яча цієї моделі по всій видимості була натхненна квітами вболівальницьких крісел на цій арені.

 З погляду дизайну, цей м'яч являє собою досить радикальну переробку моделі

В іншому ж, дизайнерська концепція подібна з попередніми моделями Finale, і зірки, що персоніфікують Лігу Чемпіонів, нікуди не подіялися, однак, завдяки контрастним чорним контурам, тут вони набагато більш виразні. Крім цього, на футбольний м'яч нанесені офіційні логотипи Ліги чемпіонів, Adidas і мадридського фіналу поточного розіграшу турніру. З технічної точки зору м'яч являє собою бутиловий камеру з безшовною покришкою, панелі якої з'єднані методом термічної склейки. Снаряд сертифікований по найвищих стандартах FIFA. Втім, це навряд чи повинне когось дивувати.

Офіційний «матчбол» фіналу Ліги чемпіонів УЄФА від Adidas тепер доступний для замовлення на сайті 4football.com.ua