Виводимо швидкість на новий рівень | Nike презентують бутси Mercurial Superfly LVL Up

Це модель створена для тих, хто здатний розбудовувати воістину космічну швидкість на футбольному полі.

Те, що почалося з бутс, згодом стало ментальною концепцією. Це модель створена для тих, хто здатний розбудовувати воістину космічну швидкість на футбольному полі. Створення цих бутс - це результат 20-літнього проходження одному ключовому принципу – для футболіста не існує граничної швидкості.

Створення цих бутс - це результат 20-літнього проходження одному ключовому принципу

Представляємо вашій увазі новинку - модель Nike Mercurial Superfly LVL Up. Більш двох десятків років Nike робить бутси для самих швидкісних гравців миру з культовою назвою Mercurial. И от, сьогодні Nike з гордістю презентують, що приковують погляд, сніжно білі бутси Mercurial Superfly 6, кращі характеристики, що поєднують у собі, декількох існуючих моделей з лінійки Mercurial. Насправді, у цих бутсах є стільки цікавих деталей з різних моделей, таких, як Safari, R9 Mercurial, випущеної до Чемпіонату миру 1998-го року, Vapor 3 і багатьох інших, що просто захоплює дух ...

Більш двох десятків років Nike робить бутси
сніжно білі бутси Mercurial Superfly 6

Якщо говорити докладніше про дизайн Mercurial LVL Up, те у візуальному вигляді цих бутс можна вловити якусь стилістичну подібність із недавно презентованою колекцією Nike Game Over Pack. Крім того, це перші бутси  Mercurial білого розцвічення, вийшли з літа 2018-го року. Прекрасний подарунок до сонячних весняних днів, не так чи? Ох, як же ми нудьгували по вас, білі Mercurial! Так, ці бутси Найк справжній «вогонь» і ми з нетерпінням чекаємо їх на футбольних полях.

Друзі, є важлива новина. Nike уже встигнули укласти угоди із Кріштіану Роналду, Килианом Мбаппе й Самантою Керр, які вийдуть на поле в цих бутсах уже найближчим часом. З технологічної точки зору, Mercurial Superfly LVL Up ідентичні іншим варіаціям Superfly 6. Дана модель має цільний верх із матеріалу Flyknit з коміром DF, який є характерною рисою бутс із лінійки Superfly ще з 2014-го року. Творці Nike Mercurial Superfly LVL Up як і раніше певен у тому, що прекрасна спортивна форма залишається заставою вибухової швидкості.

це перші бутси Mercurial білого розцвічення, вийшли з літа 2018-го року
 Як і в інших бутсах з лінійки Mercurial, відмінне зчеплення

Незалежно від того, наскільки інноваційної й високотехнологічної є пара ваших бутс, якщо посадка взуття недостатньо комфортна й стопа усередині прослизає хоча б на 1 міліметр, ваша чудова стартова швидкість може бути поставлена ​​ під погрозу. Однак, усе це не стосується бутс Mercurial 360s, оскільки поява революційної конструкції 360 стала можливим завдяки розвитку технології Nike Flyknit. Дана інноваційна конструкція верху буквально облягає ногу, усуваючи зазори між стопою футболіста й підошвою взуття.

Як і в інших бутсах з лінійки Mercurial, відмінне зчеплення забезпечується завдяки точно вивіреному розташуванню шипів в області носка й п'яти. Розробляючи конфігурацію підошви, дизайнери Nike орієнтувалися на пазурі пластичних гепардів, здатних розбудовувати швидкість, яка дійсно вражає уяву.