Adidas презентують новітні бутси Glitch19 Absolute Skin

Перебуваючи на порозі нової ери, у якій дизайн футбольних бутс вийде на досі незвіданий рівень, в Adidas розв'язали випустити модель Glitch19 Absolute Skin

Перебуваючи на порозі нової ери, у якій дизайн футбольних бутс вийде на досі незвіданий рівень, в Adidas розв'язали випустити модель Glitch19 Absolute Skin, , що відтворює зовнішній вигляд бутс 2006 World Cup Predator Absolute, у яких зірка німецького футболу Міхаель Баллак відіграв на Чемпіонаті миру 2006-го року, що проходив на його батьківщині.

Adidas розв'язали випустити модель Glitch19 Absolute Skin

Дизайн моделі Adidas Glitch19 Absolute Skin - це не стільки відтворення оригінальної версії бутс Predator Absolute, скільки данина поваги моделі OG 2006-го року. Три хвилясті чорні смужки посередині стопи нікуди не подіялися, але тому що бутси Адідас моделі Glitch не мають шнурків, у них також відсутній і культовий язичок, замінений золотавим маркером, що розташовуються на місці язичка й шнурівки.

відтворення оригінальної версії бутс Predator Absolute

Незважаючи на відсутність необхідності використовувати традиційний рядок в області носка при виробництві бутс моделі Glitch Skin, цей метод однаково був застосований для збереження якоїсь автентичної естетики. Золотаве розцвічення було запозичено зі зразка 2006-го року, однак, тут вона трохи блідіше, чим в оригінальній моделі OG, що жодним чином не применшує привабливості ретро-дизайну цих бутс.

натхненні іменними бутсами Лео Мессі F50

Модель Absolute Skin була презентована одночасно з оновленими F50 Skin, бутсами, створеними на основі моделі F50 «Spider» 2005-го року. Це вже не перший випадок, коли Adidas прибігають до своїх каталогів минулих років для створення римейків із серії Glitch. Торік, наприклад, «трьохсмугові» випустили Copa Mundial Skin і F50 Skin, натхненні іменними бутсами Лео Мессі F50 Chameleon 2010 World Cup.