adidas запустила лімітовані бутси Predator 19+ ZZ & DB Icon

Сьогодні Adidas презентували ювілейну колекцію бутс Icon Pack, присвячену до 25-й річниці випуску першої моделі Predator, у яку ввійшли нові стильні моделі бутс елітного класу.

Усі, до чого ви доторкаєтеся, перетворюється в чисте золото. Сьогодні Adidas презентували ювілейну колекцію бутс Адідас Icon Pack, присвячену до 25-й річниці випуску першої моделі Predator, у яку ввійшли нові стильні моделі бутс елітного класу. Це трапилося через усього тиждень після релізу римейків Beckham Precision і Zidane Accelerator 25Y Predator. Представлені сьогодні бутси призначені для більш молодих майстрів гри.

adidas запустила лімітовані бутси Predator 19+ ZZ & DB Icon

Золотава, удосконалена версія моделі Adidas Accelerator входить у ювілейну колекцію  Predator. Ці культові бутси придбали новий вимір, і ви будете виглядати як справжній «золотий барон», надягши їх для гри на місцевій галявині в прийдешні вихідні.

Adidas презентували ювілейну колекцію бутс Icon Pack
бутси призначені для більш молодих майстрів

 

Predator - одна з, якщо не сама пізнавана модель футбольних бутс. Своєю бездоганною конструкцією ця нова, випущена по особливому випадкові, варіація, безумовно, віддає данина класичним Predators.

Модель Predator 19+ відрізняється дизайном без шнурків, що, як прийнято вважати, дає сучасним футболістам певні переваги, а також уже знайомим коміром з високим вирізом, подібний носка для чудового блокування. Якщо ви дотепер не відіграли в бутсах Predator нового покоління, вас чекає дуже приємне знайомство - з технологічної точки зору це воістину передовий зразок футбольному взуття. Ця модель легше, чим традиційні Predators, а обтічний ребристий матеріал у передній частині бутси забезпечує максимальний комфорт при роботі з м'ячем, однак, злегка збільшує масу.

Модель Predator 19+ відрізняється дизайном без шнурків
Модель футбольних бутс Adidas Predator Icon 25 Years of Predator FG

 

Що стосується графічного оформлення цих бутс, те їх повністю золотавий верх, зобов'язує вас відіграти настільки ж чудово, як власники «Золотого м'яча». Різноманітність квітів у задній частині бутси разом із червоними вкрапленнями на підошві дозволить вам не виглядати надто зухвало. Виконана в агресивному стилі напис Predator на заднику також виглядає як ніколи ефектно, і, контрастуючи із блискучою підошвою, не залишає сумнівів, що це взуття призначене для виконавців найвищого класу.

Модель футбольних бутс Adidas Predator Icon 25 Years of Predator FG зробить у продаж уже сьогодні, тобто, у вас з'явилася можливість замовити для себе відмінну пару бутс на 4football.com.ua.