Повернення хижака або 25 років легенді. Колекція Adidas Icon Pack

Ювілейний реліз моделі Predator напевно викличе ностальгічні почуття в таких видатних людей, як мсьє Зінедін Зідан і сер Девід Бекхем, адже вони є живими символами цих бутс.

Ювілейний реліз моделі Predator напевно викличе ностальгічні почуття в таких видатних людей, як мсьє Зінедін Зідан і сер Девід Бекхем, адже вони є живими символами цих бутс Адідас. Безліч яскравих подій увійшла в історію футболу з тих пор, як перші бутси Predator були представлені ще в 1994 році. Згодом Adidas випускали різні колірні варіації цієї легендарної моделі.

Повернення хижака або 25 років легенді. Колекція Adidas Icon Pack

Чверть століття назад Adidas випустили свій перший зразок бутс Predator Football, які змінили вистава про футбольне взуття. Відзначаючи 25-ую річницю цієї події, виробник презентує римейки двох самі культові моделей футбольних бутс Adidas. Колекція Adidas Icon Pack це те, про що мріє кожний колекціонер - обмежений випуск ремейка іменних бутс Девіда Бекхема (Precision) і Зінедіна Зідана (Accelerator). Іменна модель Бекхема являє собою оновлену варіацію бутс, у яких він забив свій незабутній гол зі штрафного удару в матчі проти збірні Греції в 2001-м року. Цей культовий гол вивів збірню Англії у фінальний турнір Чемпіонату миру 2002-го року, тому бутси моделі Predator буквально просочені історією футболу.

Іменна модель бутс Зідана Accelerator - це римейк бутс, у яких він відіграв у період після тріумфального Чемпіонату миру 1998-го року й вручення йому «Золотого м'яча». Оновлені версії легендарних бутс випускаються як данину поваги цим двом видатним футболістам. Обидві моделі бутс мають, що заслуговують уваги деталі, тому не будемо глибшатися в нетрі історії, а краще познайомимося з іменними бутсами Зідана й Бекхема ближче.

Adidas Predator Accelerator ZZ Icon

 

Adidas Predator Accelerator ZZ Icon
познайомимося з іменними бутсами Зідана
Візуальний вигляд моделі Adidas Predator Accelerator ZZ

За всю ігрову кар'єру Зідана Adidas так і не спромоглися випустити його іменні бутси в золотавому кольорі, відзначаючи одержання їм самої престижної індивідуальної нагороди у футболі («Золотий м'яч»), однак, за допомогою релізу колекції Icon Pack вони, схоже, розв'язали усунути цю історичну несправедливість. Візуальний вигляд моделі Adidas Predator Accelerator ZZ Icon містить деталі синього, білого й червоного квітів (кольору прапора Франції), а верх цих бутс має переважно золотаве розцвічення, символізуючи заслужено отриманий Зінедіном «Золотий м'яч».

Adidas сполучили традиційний дизайн і конструкцію верху моделі Predator з інноваційною підошвою BOOST. Верх виконаний з K-шкіри, один в один як у бутсах Predator зразка 1998-го року. K-шкіра забезпечує комфорт і чудове почуття м'яча, так що, вам трапляється можливість володіти м'ячем так само мистецьки, як це робив сам Зінедін Зідан. З метою поліпшити чутливість при контролі м'яча, виробник також постачив область носка бутси вставками з K-шкіри. Але бутси Predator не були б самими собою без класичного відкидного язичка, який, як і годиться, є присутнім в оновленій варіації легендарних бутс.

Щоб підкреслити іменний характер моделі, дизайнери Adidas помістив ініціали Зідана «ZZ» на задник бутси, поруч із оновленим маркуванням Predator. Можна змело вважатися, що, випустивши ці стильні «золоті» бутси, Adidas загладили свою провину перед «Зізу» за те, що у свій час залишили без винної уваги одержання їм головного індивідуального призу у футболі.

Adidas Predator Precision DB Icon

 

Іменна модель Бекхема являє собою оновлену варіацію бутс
ремейка іменних бутс Девіда Бекхема
Інноваційна підошва BOOST використовується також і ​​у моделі Precision

Що стосується Бекхема, те інженери Adidas черпали натхнення з його знаменитого штрафного удару, виконаного у відбірковому матчі Чемпіонату миру проти збірні Греції в 2001-м року. Як ми пам'ятаємо, той гол Девіда оформив для англійців «путівку» на Чемпіонат миру 2002-го року. У тому пам'ятному матчі він відіграв у бутсах Predator біло-червоного розцвічення. В Adidas знають, як сильно він любить білі бутси. Буквально всі деталі взуття натякають на те, що це іменні бутси Бекхема. Традиційний білий відкидний язичок також присутній у римейку бутс Predator Precision, також як і три сріблисті смужки, точнісінько як на бутсах зразка 2001-го року. Крім того, виробник постачив оновлену модель гумовими лопатами в передній частині, що дозволяють надавати м'ячу додаткове обертання й поліпшуючими почуття ігрового снаряда при контакті з ним. Інноваційна підошва BOOST використовується також і ​​у моделі Precision. На задниках присутні ініціали Бекхема «DB» і маркування «Predator», символізуючи 25-річчя легендарної моделі футбольних бутс.