Adidas презентували Conext19 - офіційний м'яч клубного чемпіонату світу з футболу 2019

Adidas виявили миру новий футбольний м'яч Adidas Conext 19, який буде використовуватися на клубному Чемпіонаті миру по футболу FIFA, а також на Чемпіонаті миру серед по футболу жінок серед жінок, які пройдуть в 2019-м року.

Нові обрії з м'ячем Adidas Conext 19

Adidas виявили миру новий футбольний м'яч Adidas Conext 19, який буде використовуватися на клубному Чемпіонаті світу з футболу FIFA, а також на Чемпіонаті миру серед по футболу жінок серед жінок, які пройдуть в 2019-м року.

Нові обрії з м'ячем Adidas Conext 19
Друге покоління знайомого м'яча

Друге покоління знайомого м'яча

М'яч Adidas Conext19 у певному змісті є спадкоємцем моделі Adidas Conext 15, офіційного м'яча жіночого Чемпіонату миру зразка 2015-го року.

Концепт Conext 19 у гармонії із природою

На зображенні представлений м'яч Adidas Conext19 OMB. В основі стильного дизайну, що почерпнув деякі елементи з моделі Adidas Telstar 18, лежить концепція погляду зверху на земну кулю: синій колір символізує море, зелений – природу й рослинність, а вогненно-червоні континенти – жагучу любов до футболу у всіх частинах світла. Однак, основним кольором цього м'яча є білий.

Концепт Conext 19 у гармонії із природою
Передові технології

Передові технології

З технічної точки зору модель Adidas Conext19 аналогічна офіційному м'ячу Чемпіонату миру 2018 - Adidas Telstar 18. М'яч Adidas Conext19 являє собою монопанельную конструкцію, при цьому кожна панель має абсолютно однаковий розмір і форму для забезпечення плавної й рівномірної взаємодії з повітрям, покриттям і гравцями.

Старт продажів Adidas Conext 19

Офіційний ігровий м'яч Adidas Conext 19 зробив у продаж на початку грудня 2018 року.

Старт продажів Adidas Conext 19

Вам сподобався дизайн м'яча Adidas Conext 19?
Напишіть свою думку в коментарях нижче.

 

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: