Nike презентують чергову новинку - бутси Mercurial з паку "Game Over"

Компанія Nike, нарешті, завершує свою розрекламовану серію «Game Over», презентуючи моделі бутс Найк Mercurial і Tiempo на додаток до представлених раніше Phanom VNM і VSN. Будучи несправедливо відправленої на задній план, у той час як Nike приділяв основної увагу дебютної лінії Phantom, модель Mercurial з'являється перед нами в оновленому виді зразка 2019-го року.

Нові бутси Nike Mercurial Vapor Game Over без носка

Виступаючи в якості першої колірної варіації Mercurial нового року, Superfly "Game Over", як і Mercurial Vapor (модель із обрізаним коміром) мають графічний малюнок, який є першим естетичним нововведенням даної моделі. Цей малюнок представляє із себе кілька жовтих смужок на зовнішній стороні бутси, що виходять із букви «М», розташованої на п'яті. Такий дизайнерський розв'язок надає цій легкій швидкісній моделі характерну зовнішню рису.

Нові бутси Nike Mercurial SuperFly з носком Game OverНові бутси Nike Mercurial Game Over

Mercurial Superfly відрізняється більш стриманим і елегантним дизайном у порівнянні з «квітчастими» побратимами по серії Phantom. Ця модель являє собою стильну комбінацію відтінків «Thunder Grey» і «Dark Grey», які зливаються один з одним у верхній частині бутси. Яскрава жовта підошва привносить у дизайн небагато контрасту, зустрічаючись зі смужками, що обвивають бутсу. Не сумнівайтеся, що всі відомі футболісти, що відіграють в Nike Mercurial перейдуть на модель нового розцвічення вже на цьому тижні й проведуть у ній увесь насичений матчами лютий.