Nike представляє миру PhantomVSN з паку "Game Over"

Nike презентує PhantomVSN у якості першої нової моделі в, що настав року, у рамках своєї актуальної колекції за назвою «Game Over».

Nike презентує PhantomVSN у якості першої нової моделі в році, що настав, у рамках своєї актуальної колекції за назвою «Game Over». Це смілива естетика для агресивного стилю гри, що є ідеологічною основою серії Phantom.

Nike презентує PhantomVSN у якості першої нової моделі

Що вийшов сьогодні у світло PhantomVSN – це ідеальний контраст для широко розрекламованої моделі Phantom VeNoM. Сімейство Phantom покликано працювати у зв'язуванні, допомагаючи розкривати оборону супротивника на всіх можливих рівнях. Так чи інакше, функціональні характеристики цих бутс, , що забезпечують високу точність ударів, дозволяють гравцям атаки вирішувати результат матчів із ще більшим успіхом, звідси й назва - Game Over. Незважаючи на те, що незабаром увага футбольної громадськості перемкнеться на нові релізи,  про PhantomVSN у жодному разі не варто забувати, оскільки ця модель стала першою новинкою 2019-го року.

Phantom Vision виглядає як прекрасний партнер для моделі Venomпотенціал PhantomVNM дотепер до кінця не відомий

И хоча в цих бутсах Найк немає технологічних нововведень, Phantom Vision виглядає як прекрасний партнер для моделі Venom, тому що має аналогічну яскраво жовтогарячу основу із чорною обробкою, що відмінно підкреслює її контрастною. Цікаво, що дизайнери Nike пішли на несподіваний крок, виділивши контрольний трикутник на підйомі чорною обробкою, не блокуючи його контрастним кольором. Компанія вперше використовувала такий підхід, і, слід зазначити, що він спрацював.

У той час як потенціал PhantomVNM дотепер до кінця не відомий, PhantomVSN уже почав свій певен рух до вершин. Не сумнівайтеся, що такі відомі у світі футболу люди, як  Кевін Де Брюйне, Феліпе Коутиньо й Френ Кірбі перемінять бутси вже в найближчі дні.