Nike анонсує нову серію Phantom Venom, або повернення Total90.

Представляємо вашій увазі серію PhantomVNM, , що випускається в рамках «найковской» перезавантаження, запланованої на цей рік. Вінцем даної серії є нова модель бутс Nike з колекції «Game Over».
Компанія Nike в 2019-м року продовжує радувати новинками своїх шанувальників, розробивши особливу модель бутс для ударних форвардів. Представляємо вашій увазі серію PhantomVNM, , що випускається в рамках «найковской» перезавантаження, запланованої на цей рік. Вінцем даної серії  є нова модель бутс Nike з колекції «Game Over».
 
Nike-Phantom-Venom
 
Розроблена для реалізації атакуючих талантів, модель Phantom Venom ухвалює естафету в, що безнадійно втрачає свою актуальність моделі Hypervenom, яка, у свій час прийшла на зміну моделі T90 у лінійці Nike. Тому, логічно, що тепер настала черга PhantomVNM, модернізованою версією, що є, моделі T90 зайняти місце Hypervenom. Досконалості немає межі, і це чудово.
 
Була здійснена капітальна переробка моделі бутс, що сусідять із Phantom Vision у лінійці Nike. Час Tiempo і Mercurial "Game Over" незабаром настане, але поки всі помисли Nike пов'язані із серіями Phantom - Venom (VNM) і Vision (VSN).
 
Nike Game Over Pack Phantom Venom, Tiempo, Phantom Vision, Mercurial.
 
Бутси PhantomVNM були створені для забезпечення сили й високої точності ударів форварда, що перебуває перед воротами супротивника. Верхня частина повністю виконана з Flyknit і покрита шаром фірмової шкіри Nike. Розроблений дизайн даної моделі передбачає збільшення ударної області бутс на 30% у порівнянні з Hypervenom, що дозволяє гравцям краще контролювати м'яч. Це досягається за рахунок покриття нижньої частини області шнурівки додатковим шаром матеріалу Flyknit і її зсуву від центру.
 
Покриття нижньої частини області шнурівки додатковим шаром матеріалу Flyknit
 
Значний вплив на збільшення точності й сили ударів у моделі PhantomVNM виявляє включення відлитої зони Precision Pwr, горезвісних чорних щитків, у розширену ударну область. Принцип дії тут аналогічний канавкам на майданчику для гольфа, що забезпечує оптимальне обертання м'яча й контроль, даючи можливість гравцям наносити сильні й точні удари. Тринадцять гребенів ударної зони Precision Pwr установлені під певним кутом і на певній висоті, що допомагає удержати м'яч при неточному ударі й забезпечує кращий контроль над ним.
 
PhantomVNM - Precision Pwr
 
И це ще не все. Мікроструктура в області носка передньої частини була розроблена спеціально для різких і легких торкань м'яча, що допомагає гравцям у момент одержання й виконання передач.
 
Перевернувши бутсу PhantomVNM, ви побачите пластину HyperReactive з унікальною обробкою чорного кольору, що збільшує гнучкість підошви даної моделі при різнонаправленому русі. Чорна павутина обволаківет фірмові шипи від носка до п'яти.
 
PhantomVNM - HyperReactive
 
Перед вами нове покоління футбольних інновацій, яке буде домінувати в Nike 2019 року. У моделі PhantomVNM є щось дуже знайоме, адже вона увібрала в собі кращі якості ваших улюблених моделей бутс і виявляє собою передовий зразок сучасну стилю - як у коробці, з якої ви їх дістаєте, так і в штрафній площі, у яку ви стрімко уриваєтеся з метою забити свій черговий гол. Не сумнівайтеся, що всі зоряні бомбардири, що відіграють в Nike Hypervenom, такі як Маркус Рашфорд, Роберт Левандовскі, Алекс Морган і Харрі Кейн, перевзуються в PhantomVNM уже на цьому тижні.