Nike Zoom Air | Технологія амортизації яка повертає енергію

 

4football продовжує «розбирати вроздріб» передові технології, використовувані у виробництві ваших улюблених моделей спортивному взуття й одягу. У цій статті мова йтиме про технологію амортизації Nike Zoom Air. Ця інноваційна система амортизації була розроблена як удосконалена версія стандартних блоків Nike Air, представляючи собою більш гнучку й оптимізовану альтернативу. Споконвічно розроблена для баскетболу, ця система амортизації використовувалася в моделях Nike усіх спортивних напрямків: від взуття для футболу і перегони, до популярної лінії Air Jordan.

Підошва футбольних бутс для футзалу із системою Nike ZOOM

Що це? Представлена в далекому 1995-м року, технологія Zoom Air, також відома під вихідною назвою Tensile Air, уперше була застосована на практиці у виробництві кросівок серії Nike Air Go LWP. В основі Zoom Air лежать безліч міцних синтетичних волокон, затиснутих між пластиковими частинами, що забезпечують гнучку, «чуйну» амортизацію. Технологія Zoom Air існує в декількох варіаціях розміщення: «пятка», «передня частина стопи», «передня частина стопи й пятка» і « по всій довжині».

Як це працює: низькопрофільний дизайн взуття із застосуванням Zoom Air дає спортсменам відчуття близькості до ігрового поля/майданчику, прискорюючи й поліпшуючи їх реакцію. Технологія Zoom Air адаптована під специфіку й вимоги до взуття для різних видів спорту, забезпечуючи оптимальний баланс між тиском і амортизацією.

 Як працює nike zoom air

Цікаві футбольні бутси побудовані із застосуванням технології Zoom Air:

  • Nike HyperVenom Proximox Zoom
  • Nike HyperVenom ZOOM PHANTOMX PRO
  • Nike Zoom Phantom Venom PRO
  • Nike Zoom Phantom Venom Elite

Бутси nike hypervenomx proximo 3

Висновок: Zoom Air поліпшує вашу реакцію й надає вашому взуттю необхідну гнучкість, при цьому вона залишається досить міцної для того, щоб витримувати суворі умови футбольних навантажень. Бутси з технологією Zoom Air ідеально підходять для атлетів, що відрізняються вибуховий швидкістю й реакцією, однак, це не заважає їм бути затребуваними в будь-яких ігрових стилях.