Час залу! Реліз колекції футзалок Nike The Home Crew

Час залу! Реліз колекції футзалок Nike The Home Crew

Nike доповнили свій скромний асортименти взуття для футзалу сезонним релізом, у якому представлені нові розцвічення моделей React Gato, Lunar Gato II і Premier II Sala, об'єднані в колекцію Home Crew.

Надихаючись тем фактом, що всім нам довгий час довівся шукати розваги у своїх будинках і квартирах, а також з нетерпінням чекати повернення улюбленої гри, Nike випустили Футзалки у колекції Home Crew. Дана колекція являє собою набір розцвічень взуття для гравців у футзал і є логічним продовженням колекції Skycourt, , що побачила світло ще у квітні. Реліз містить у собі три колірні варіації для моделі Premier, два розцвічення для Lunar Gato II і один варіант для React Gato.

Час залу! Реліз колекції футзалок Nike The Home Crew

Для початку розглянемо модель React Gato, яка представлена в яскравому розцвіченню Bright Crimson/Black/Photo Blue. Уперше в конструкції даної моделі з'явилася піна Nike React, які разом з технологіями Nike Touch360 і Nike Flyknit становлять тріо інновацій, що забезпечують плавність рухів, довговічність і комфорт при грі на майданчиках із твердим покриттям.

Час залу! Реліз колекції футзалок Nike The Home Crew

ДО React Gato приєднується модель Lunar Gato II з її міцною козячою шкірою в передній частині й сітчастими вставками в середній частині, які забезпечують плавність, комфорт і точність ударів у комбінації зі структурованою підтримкою й повітропроникністю. Модель представлена у два нових колірних розв'язках, перше з яких Bright Crimson/Black/Photo Blue аналогічно React Gato. Цей факт поєднує обидві моделі в один прекрасний дует. Друге розцвічення - більш стриманий варіант Vast Grey/Black/Pink Blast.

Час залу! Реліз колекції футзалок Nike The Home Crew

И, нарешті, модель Premier II Sala одержала потрійний набір розцвічень, причому варіант Black/Chile Red найбільш близький до того, що ми бачили раніше. Також доступні White/University Red/Photon Dust і White/Black. Усе це гарантує досить широкий вибір взуття для майстрів футзалу. Модель Premier II Sala оснащена замшевою накладкою для поліпшеного торкання, а також пружною піною Lunarlon, яка забезпечує комфорт при грі на майданчиках із твердою поверхнею. Усі представлені моделі футзалок виглядають свіжо й стильно.