Ще одне дивне розцвічення бутс від Nike | Flash Crimson!

Ще одне дивне розцвічення бутс від Nike | Flash Crimson!

Ви очікували від Nike нове чудове оформлення бутс? Ваші очікування не були даремними. Тепер у нас є новий сміливий дизайн двох популярних моделей.

Кому подобаються футбольні бутси, які виділяються своїм розцвіченням? Я певен, що дуже багатьом з вас. І Nike завжди готові радувати вас саме такими розв'язками.

Яскраві бутси надають футболістам упевненість. Блискаючий дизайн нових бутс Nike виразно допоможе вам повірити у свої сили. У підсумку получилася стильний білий дизайн із яскравими вставками. Нова колекція, що одержала назву Flash Crimson, містить у собі моделі Mercurial і Tiempo.

Mercurial

Почнемо з розгляду бутс Mercurial. Як уже згадувалося раніше, бутси виконані в білому кольорі. Приваблююча увагу деталь – це фірмовий логотип Nike. На внутрішній стороні бутс він виконаний у синьому кольорі, що плавно перетікає в бірюзовий. На зовнішній стороні присутня рожеве лого у формі блискавки, або «спалаху», якщо завгодно. Підошви бутс представлені в однаковому розцвіченні, що переходить від синього до червоного з елегантним мерехтливим блиском.

Ще одне дивне розцвічення бутс від Nike | Flash Crimson!

У точки зору технологій, модель Mercurial не перетерпіла змін. Верх NIKESKIN скомбінований з волокном Flyknit, що надає бутсам тривимірну текстуру й підсилює контакт із м'ячем. У їхній конструкції також присутня пряжа High Tenacity, яка фіксує вашу стопу в надійному положенні. Крім цього, ці бутси оснащені технологією «Контроль у будь-яких умовах» (ACC), щоб дозволяє впевненіше контролювати м'яч у будь-яку погоду.

Ще одне дивне розцвічення бутс від Nike | Flash Crimson!

Tiempo

Друга модель - Nike Tiempo. Вона також має білу основу. На бутсах присутній червоний фірмовий логотип, що перетікає в бірюзовий відтінок в області задника. Схоже, це було зроблено для того, щоб колірна гама відповідала стилістиці моделі Mercurial.

Підошва нових бутс виконана в сяючому червоно-малиновому відтінку. Очевидно, це зроблене для додання яскравості моделі з релізу Flash Crimson.

Якщо оцінювати технологічну сторону бутс Tiempo, те вони аналогічні попереднім моделям. Вони являють собою інноваційну 3D-конструкцію в стилістиці алмазного огранювання. Такий дизайнерський розв'язок забезпечує гравцям фантастичне відчуття при роботі з м'ячем.