Ще одна інновація від Nike – новий м'яч Flight Ball CN5332-100

Ще одна інновація від Nike – новий м'яч Flight Ball CN5332-100

На ринку футбольних товарів з'явився новий м'яч. В Nike затверджують, що дана модель містить безліч інновацій і передових технологій.

Що вам потрібно в першу чергу, якщо ви прагнете пограти у футбол? Звичайно ж, це м'яч! Ви не зможете пограти в цю чудову гру без снаряда, який можна відправити за лінію воріт, за допомогою якого є можливість розіграти комбінацію з партнерами по команді або обійти суперника митецьким фінтом.

Ще одна інновація від Nike – новий м'яч Flight Ball CN5332-100

Футбольні м'ячі перетерпіли істотні зміни в процесі еволюції за останні роки. Провідні виробники постійно впроваджують нові технології в прагненні створити ідеальний футбольний снаряд. М'яч, який мав би оптимальну стабільність і практичністю.

Представники Nike заявляють, що їм удалося розробити такий м'яч – це Flight Ball. Пропонуємо оцінити зовнішній вигляд новинки на світлинах, представлених нижче, щоб потім докладніше обговорити специфікації снаряда й поговорити про використані технології.

Ще одна інновація від Nike – новий м'яч Flight Ball CN5332-100

Може здатися, що цей м'яч був створений у лабораторії. І це, почасти, правда. За технологіями, застосованими при розробці моделі Flight Ball коштує безліч випробувань і аналітичних досліджень. Усе це було пророблено для того, щоб упевнитися напевно, що снаряд має максимальну продуктивність. М'яч протестувало понад 8 сотні футболістів, а інженери Nike провели у своїй виробничій лабораторії більш 1700 годин.

Незалежно від їхньої позиції на поле, гравцям надто важливо, щоб поле м'яча був передбачуваним. Фахівці з Nike мали на меті позбутися коливальних рухів при польоті снаряда, які ми спостерігали в останні роки. Виробник затверджує, що стабільність польоту в нового м'яча Flight Ball на 30% перевищує аналогічний показник популярної моделі Merlin і інших футбольних м'ячів виробництва Nike 

Ще одна інновація від Nike – новий м'яч Flight Ball CN5332-100

Новітня аеродинамічна технологія, розроблена Nike одержала назву AerowSculpt. Вона полягає в створенні на поверхні покришки спеціальних формованих канавок, які допомагають збалансувати політ снаряда в повітрі.

Представлений м'яч також оснащений технологією ACC («Контроль у будь-яких умовах»), що дозволяє забезпечити поліпшене зчеплення при будь-якій погоді.

Нам не терпиться побачити цей інноваційний футбольний снаряд у дії. Уже зовсім скоро він буде використовуватися в топових національних лігах, таких як англійська Прем'єр-ліга й італійська Серія А.