Nike презентували Футзалки Phantom VSN II Future Lab

Nike презентували Футзалки Phantom VSN II Future Lab

Якщо весь 2020-й рік буде таким же чудовим, як його початок, те він безсумнівно стане найбільш успішних роком для аматорів футбольного взуття без шипів. Днями Nike анонсували реліз удосконаленої й доробленої моделі VSN II. Інженери американського виробника інтенсивно попрацювали над конструкцією моделі VSN з метою забезпечення максимальної продуктивності на кожній ділянці міні-футбольного майданчика із твердим покриттям.

Оновлений дизайн футзалок відрізняється гармонійністю й простотою, а блискаючі вставки, виконані у відтінку Laser Crimson просто разючі. 

Nike презентували Футзалки Phantom VSN II Future Lab

Незалежно від того, відіграєте чи ви у дворі або на закритому майданчику в спортзалі, іскрометні вивірені передачі й несподівані маневри є ключовим чинником, що забезпечують переможний результат матчів.

Нова модель футзалок Phantom VSN II, покликана гарантувати оптимальні функціональні характеристики, відрізняється неймовірно комфортною посадкою, а також ідеальною текстурою матеріалу верху, що дозволяє легко й швидко надягати їх на ногу. Усе це робить ці Футзалки чудовим вибором для швидкісних атакуючих гравців.

Інженери Nike мали на меті зробити модель VSN II більш швидкісний. Заради цього їм довелося зменшити комір для створення більш обтічного силуету взуття. Крім цього, вони змінили конструкцію верху, для того, щоб область носка забезпечувала додаткову точність

Nike презентували Футзалки Phantom VSN II Future Lab

Від попередніх моделей модель VSN II успадкувала систему шнурівки Ghost Lace, технологію All Conditions Control («Контроль у будь-яких умовах»), комір Dynamic Fit а також ткані матеріали Flyknit і Quadfit. Тому, у цих футзалках гравцям гарантована комфортна посадка, надійне зчеплення, максимальний контроль і тонке почуття м'яча.

Інноваційна технологія Anti-Clog, у комбінації із системою амортизації React, забезпечує ефективне зм'якшення ударних навантажень при грі на твердих покриттях. Нові бутси Nike Phantom VSN II (FG-версія) будуть доступні для замовлення на сайті 4football.com.ua з 23 січня, у той час як Футзалки Phantom VSN II ви можете придбати вже зараз.