Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

Минуло ще 12 захоплюючих місяців, ознаменованих появою нових моделей, обмеженими релізами й поверненням улюблених зразків минулих років. Саме із цієї причини 2019-й рік видався для нас украй захоплюючим, насиченим, що й запам'ятовуються. Будучи найбільшим складом футбольному взуття, ми в 4football.com.ua прийняли розв'язок скласти рейтинг із десяти кращих моделей бутс, що побачили світло в збіглому році.

  1. Nike Mercurial Superfly VI LVL

Нова версія стильної моделі, що залишила значимий слід в історії, поєднує в собі елементи класичних дизайнів із сімейства Mercurial. У підсумку ми одержали бутси, одмінні сміливою естетикою, відповідної до сучасних віянь. У зв'язку з тим, що Кріштіану Роналду є особою серії Mercurial, дизайнери Nike об'єднали фрагменти дизайну найбільш стильних іменних моделей великого португальця, для того, щоб створити бутси, гідні легенди світового футболу.

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

  1. Adidas X99.1

Повернувши заворожливу естетику моделі 99G, випущеною обмеженою серією в 2015-м року, інженери Adidas підвищили міцність і зменшили вага взуття, прагнучи забезпечити поліпшені функціональні характеристики бутс, у порівнянні з оригінальною версією OG. Покликані забезпечити максимальну швидкість, бутси X99.1 стали справжньою сенсацією 2019-го року.

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

  1. Nike Euphoria Mode Phantom VNM Elite

Воістину чудові бутси! Ви коли-небудь бачили бутси, більш стильні, чому модель Euphoria Mode Phantom VNM, виконана в білому й золотавому відтінках? Це обмежений реліз, відповідний до рівня таких зірок, як Рахім Стерлінг, який, відіграючи в цих бутсах, зробив хет-трик у ворота «Уотфорда» у фінальній грі Кубка Англії, що відбувся на легендарному стадіоні «Уемблі» у травні минулого року.

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

  1. Nike Tiempo Legend VIII - Dazzle Camo

Повідомляючи про роботу над оновленою моделлю Tiempo Legend VIII, дизайнери Nike дали обіцянка продемонструвати радикально новий підхід до візуального оформлення бутс. Представлена модель Tiempo Legend VIII Dazzle Camo з камуфляжною графікою не обдурила очікування цінителів лінійки Tiempo. Цікаво, що подібне розцвічення часто використовується виробниками автомобілів з метою сховати від конкурентів різні дефекти у своїх нових моделях. Обмежена серія бутс, з унікальним для футболу дизайном, була занадто гарна для того, щоб ми могли обійти її своєю увагою.

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

  1. Adidas Nemeziz Messi 19.1 15th Anniversary

Ліонель Мессі – це геніальний футболіст, безсумнівно, що заслуговує воістину видатних іменних бутс. У жовтні Adidas випустили ювілейну модель «15 Anos», відзначаючи 15-ю річницю дебюту Лео в основній команді «Барселони». Золотаві деталі дизайну цих бутс, символізують його черговий «Золотий м'яч» (Ballon d’Or), а синьо-біле розцвічення верху віддає данина батьківщині віртуозного гравця - Аргентині. Втілення геніальної простоти.

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

  1. Mizuno Morelia Neo II B

Неймовірно стильні й легені бутси, що забезпечують вибухову швидкість. До речі, нам сподобалися обидві бета-версії моделі Mizuno Morelia Neo II Beta FG, випущені в збіглому році. Проте, варіація зі сріблистими й золотавими деталями, заслуговує окремого згадування. Темний дизайн по-своєму прекрасний, однак елітне візуальне оформлення, піднімає модель OG у нашому рейтингу на кілька позицій нагору.

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

  1. New Balance Furon Mane Bambaly 

Вишуканий дизайн іменної моделі Садіо Мане New Balance Furon 4.0 «Bambaly» відсилає до його сенегальського походження й відбиває блискавичну швидкість суперзірки «Ліверпуля». Кольору прапора Сенегалу, що присутствующие в графічному оформленні цих бутс, втілюють численні проблеми й негоди, з якими довелося зіштовхнутися Садіо, до того, як він став всесвітньо відомим футболістом. Це іменна модель із барвистим дизайном, що чудово ілюструють складний шлях кращого гравця Африки до своєї слави.

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

  1. Nike Mercurial Vapor XIII Tech Craft

Релізи Tech Craft трапляються так рідко, що кожний з них сприймається нами як грандіозна подія. Правдою є те, що Nike уміють радувати естетів. Вірили чи ви раніше, що одна модель бутс може поєднувати в собі максимальну швидкість і неймовірно тонке торкання? Це справжня революція в сегменті футбольного взуття! Легкість і комфорт ставлять модель Vapor XIII вище всіх інших релізів Tech Craft зразка 2019-го року, і зокрема швидкісних бутс VNM.

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

  1. Nike T90 Laser 2019

Другий по рахункові приголомшливий уява «римейк» культової моделі Total 90 виробництва Nike. , Що Представляють точну копію оригінальної моделі, жовті бутси Nike T90 з підошвою зразка 2019-го року, виглядають так само стильно, як і модель, випущена в 2007-м року, але мають поліпшену продуктивність. Ми не сумнівалися, що ці бутси вам сподобаються, і не помилилися у своїх припущеннях. Ця модель розлетілася із прилавків магазину 4football.com.ua за лічений годинник.

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

  1. Adidas Predator Mania OG Red/Silver >

Отже, зустрічайте! Прийшов час назвати нашого фаворита в 2019-м року. Щоб скласти цей рейтинг, нам довелося розглянути сотні різних зразків, що зробили на наш склад. Так, це вона! Оновлена версія культової моделі Adidas Predator Mania OG у червоній і сріблистої розцвіченнях. Подарунок для цінителів ретро, дійсна досконалість від німецького гіганта індустрії. Цей характерний відкидний язичок з ремінцем і фірмовим лого зовні. Ці чудові «плавці» вигнутої форми в передній частині, розроблені для додання м'ячу додаткового обертання. Ця м'яка, приємна на дотик натуральна шкіра. Справжній шедевр.

Кращі бутси 2019-го року за версією 4football

Нові технології в цьому стильному «римейку» представлені інноваційною підошвою Predator 19+ з Boost, дизайн якої порадує навіть самих переконаних пуристів. І це без згадування найбагатшої спадщини серії й класичної естетики візуального образа. Щоб виявитися гідним високого звання «Кращі бутси 2019» виробник повинен був створити щось особливе, і хлопці з Adidas, завдяки своєму тріумфальному грудневому релізу, безсумнівно, у цьому превстигнули. Чекаємо класних новинок у новому році.