Nike презентували футбольні бутси Kinetic Black Pack

Nike презентували футбольні бутси Kinetic Black Pack

Так, ми маємо справу з «затемненої» колекцією, однак, це зовсім не схоже на те, що ми бачили раніше. Випустивши колекцію Kinetic Black Pack, Nike у буквальному значенні слова підірвали всі існуючі шаблони. Це досить несподіваний поворот подій, що привносить щось ультрасучасне в традиційний формат Black-Boot («чорні бутси»).

Одмінний супер-стильними зеленим і фіолетовим напівпрозорими акцентами, даний реліз від Nike містить у собі абсолютно нові бутси Nike Phantom VSN II, поряд з оновленими моделями Mercurial Vapor, Mercurial Superfly, Phantom VNM і Tiempo.

Nike презентували футбольні бутси Kinetic Black Pack

Перед тем, як перейти до докладного огляду представлених моделей, уважаємо потрібним відзначити, що ми дозволили собі зупинитися більш докладно на нових бутсах Phantom VSN II, оскільки вони занадто класні для того, щоб обійти їхньою винною увагою. Якщо ж говорити про іншу частину колекції, те, мабуть, слід виділити «нерозлучну парочку» Mercurial, яка помітно виділяється на загальному тлі. 

Дизайн колекції Kinetic Black, важливим елементом якого є мерехтливі пурпурно-зелені деталі, виглядає особливо ефектно завдяки полегшеному верху з матеріалу FlyKnit, а також ультратонкій накладці NIKESKIN, які ідеально сполучаються один з одним, естетично доповнюючи графічне оформлення й забезпечуючи чудові функціональні характеристики футбольного взуття.

Оскільки Nike строго дотримуються концепції «темної» колекції, природно, що всі технічні написи, а також подовжений комір у моделі Superfly виконані в чорному кольорі.

Nike презентували футбольні бутси Kinetic Black Pack

Нам відомо, що деякі тренери, що працюють у клубних академіях, наполягають на використанні гравцями саме чорних бутс. Якщо вам по душі тонке відчуття м'яча, нові бутси Mercurial будуть оптимальним вибором для вас. Уся справа в цьому дивному верху, що ефектно переливається в яскравому світлі прожекторів. З технологічної точки зору, усі моделі даного релізу, за винятком абсолютно нових бутс Phantom VSN II, оснащені тими ж технологіями, що й інші моделі цього покоління.

Бутси Phantom VNM з колекції Kinetic Black виглядають воістину загрозливо, у той час як оновлений модель Tiempo з характерним шкіряним верхом і текстурою у формі ромба, буквально виливає клас, урівноваженість і контроль над ситуацією.

За офіційною інформацією від виробника, бутси із цієї колекції не будуть представлені світовими зірками на поле, оскільки концептуально вони призначені для аматорів, що відіграють матчі своїх містечкових ліг по суботах і неділям. Тим часом, ми підозрюємо, що багато іменитих учасників команди Nike не зможуть устояти перед спокусою зіграти в стильних бутсах з колекції Kinetic Black у матчах найвищого рівня

Nike презентували футбольні бутси Kinetic Black Pack

У дану колекцію входять не тільки бутси. Хоча, що стосується футбольного взуття, те тут представлений найширший вибір варіантів від класу Academy і Club до професійних зразків з категорії Elite з повним спектром типів підошви.

Також, колекція Kinetic Black Pack містить у собі безліч супутніх спортивних товарів, наприклад щитки, м'ячі і т.д. Звичайно ж, усе це ви можете замовити в нашому інтернет-магазині за адресою 4football.com.ua.

Крім того, якщо ви прагнете пізнавати свіжі новини індустрії раніше інших, регулярно відвідуйте наш канал на YouTube, а також акаунти 4football в Facebook і Instagram.