Puma анонсують колекцію футбольних бутс Spark Pack

Puma анонсують колекцію футбольних бутс Spark Pack

Новий день - нова колекція, що радує очей, бутс. Тепер настала черга Puma порадувати нас стильними новинками. Зустрічайте, моделі PUMA ONE 20 і FUTURE 5 (версія 2).

Спочатку обговоримо нові бутси PUMA ONE 20. Представлена модель, це приклад не революції, а скоріше еволюції в індустрії виробництва футбольному взуття. Разом з тим, в оновленій моделі є безліч дрібних доробок, які виводить цю лінійку бутс на якісно новий рівень.

Модель ONE створена для справжніх майстрів гри. У цих бутсах, крім багатьох інших професійних футболістів, відіграє сам Серхіо Агуеро. А це означає, що високотехнологічні бутси нового покоління від Puma допомагають суттєво поліпшити результативність на футбольному полі. Дебютна варіація ONE 20 з'являється перед нами в яскравому жовто-чорному розцвіченні, що візуально сповіщає захисників супротивника про наближення грізного форварда.

Puma анонсують колекцію футбольних бутс Spark Pack

Технологія SPRINTWEB як і раніше є присутнім на зовнішній стороні бутси, у той час, як внутрішня сторона прикрашена стильним ефектом брижі, прийшов на зміну строгим агресивним лініям, властивим попередньої моделі.

Дана модель за станом на сьогоднішній день є самою швидкісною в сімействі PUMA. Ця характеристика, у комбінації с високоякісної До-Шкірою, що забезпечує максимально комфортну посадку, робить цю модель бутс нищівною зброєю гравців лінії атаки. У конструкції нових, більш швидкісних бутс ONE, як і раніше є присутнім підошва з технологією RAPIDSPRINT, однак її графічне оформлення було кардинальним образом змінене.

Головним нововведенням з погляду дизайну є яскраво-жовта шкіряна вставка, яка вперше за весь час існування серії виконана в тому ж відтінку, що й увесь інший верх цих бутс. Звичайно, затемнені версії даної моделі мали шкіряні вставки чорного кольору, однак, у більш яскравих дизайнах хлопці з PUMA досі незмінно використовували контрастні деталі. Ми вважаємо це досить важливою зміною, і відповідально заявляємо, що модель ONE нового покоління виглядає набагато краще, чим усі її попередники.

Puma анонсують колекцію футбольних бутс Spark Pack

Відзначимо, що нова версія бутс не пропонує технологічних інновацій. Разом з тим, неозброєним оком видне, що форма гребенів ударної області, розташованої в передній частинах стопи, була суттєво дороблена. Крім того, інженери побільшали кількість цих гребенів, через що зона ударів тепер імітують ефект брижей, характерний для SPRINTWEB, що не може не радувати шанувальників лінійки ONE.

Незважаючи на те, що головної «зіркою» колекції Sparks Pack є нове втілення бутс ONE, модель FUTURE 5 також доставляє певне колічествопріятних емоцій. PUMA представили альтернативний варіант розцвічення вже знайомих нам бутс, у якому так само, як і в моделі ONE, переважають жовтий і чорний кольору. На нашу думку, темні акценти на яскраво-жовтій основі більше підходять для естетики NETFIT, і з оновленим дизайном ці бутси виглядають навіть більш стильно, ніж оригінальна версія OG з домінуючим синім кольором.

Колекція Sparks Pack пропонує широкий вибір типів підошви, цінових категорій, а також воротарських рукавичок. Усе це ви можете придбати прямо зараз у нашому, найбільшому у світі інтернет-магазині футбольних товарів, розташованому за адресою 4football.com.ua.