Adidas презентували колекцію бутс Shadow Beast Pack

Adidas презентували колекцію бутс Shadow Beast Pack

Щось ховається в густому мороці ночі. Щось загрозливе й блискавичне, готове стрімко ввірватися в цей безтурботний, нічого мир, що не підозрює, . Adidas представили колекцію футбольних бутс Shadow Beast, одмінну чудовим, «маскувальним» графічним оформленням, що представляють собою комбінація чорного й сріблисто-сірого відтінків. У новому дизайні перед нами стануть наступні моделі: X 19, Nemeziz 19 і Copa 20.

Вступаючи в новий, 2020-й рік з належним розмахом, німецький гігант спортивної індустрії випустив настільки стильну колекцію бутс, що ступінь їх візуальної привабливості вкрай складно виразити словами. Однак, ми все-таки постараємося це зробити. Колекція Shadow Beast - це свого роду модернізація настільки улюбленої вами «затемненої» колекції бутс, у результаті якої акцентні деталі, виконані у квітах Solid Grey або Metallic Silver, піднімають дизайн бутс на новий, воістину космічний рівень.

Adidas презентували колекцію бутс Shadow Beast Pack

Так чи інакше, нам була представлена колекція з оформленням переважно в темних тонах. При цьому, кожна окрема модель із даного набору має свій унікальний дизайн, що підкреслює принадність подібного, «похмурого» оформлення. Наш фаворит – це модель Nemeziz, дизайн якої являє собою щось середнє між ефектом масштабування й «леопардового принта», спостережуваного на фірмових трьох смугах на заднику, а також на підошві. Усе це робить графічне оформлення бутс неймовірно стильним.

Adidas презентували колекцію бутс Shadow Beast Pack

У дизайні моделей Copa 20 і X 19 є присутнім витончений відбиток пальця на трьох смужках, а також на «похмурої», чорно-сіркою підошві, поряд з іншими елементами дизайну й технологіями, які роблять ці бутси відмінним варіантом для багатьох провідних гравців світового футболу.

Модель Nemeziz 19+ з колекції Shadow Beast, крім усього іншого, оснащена інноваційної стрічкою Tension Tape, , що забезпечує надійне й ефективне блокування при відсутності системи шнурівки. Бутси Adidas X Shadow Beast X 19+ такі ж легені й швидкісн, що як і передують варіації моделі X, а шкіряний верх бутс Copa 20 із зовнішнім шаром Fusionskin підвищує рівень контролю над м'ячем до небачених досі висот.

Adidas презентували колекцію бутс Shadow Beast Pack

У колекції Shadow Beast кожний з вас знайде для себе щось своє. Широкий діапазон цінових категорій і типів підошви для різних покриттів доступний в інтернет-магазині 4football.com.ua.