Офіційний м'яч ЄВРО 2020 — Adidas Uniforia!

Офіційний м'яч ЄВРО 2020 — Adidas Uniforia!

Уже сьогодні ми нарешті побачимо м'яч євро 2020, створений спеціально для одного з найбільш масштабних спортивних подій 2020 року - чемпіонату Європи по футболу. Скажемо прямо, що ми маємо справу з воістину особливим дизайном, розробленим для дійсно особливого турніру.

Матчі фінальної стадії «Євро-2020» будуть гратися не в одній, а аж в 12-ти різних країнах. Уперше в історії футболу хазяїнами цього континентального форуму виступлять більш двох країн. Такий сміливий розв'язок був прийнятий чиновниками УЄФА для того, щоб у такий спосіб відзначити 60-літній ювілей турніру.

Офіційний м'яч ЄВРО 2020 — Adidas Uniforia!

Відповідно, для такої врочистої події повинен був бути створений особливий, не схожий ні на один інший футбольний м'яч. Така коротка історія появи на світло моделі Uniforia. Перед тем, як ми розповімо вам про дизайн цього ігрового снаряда, пропонуємо вам помилуватися його світлинами.

Грандіозне змішання національних культур, ігрових стилів, фанатских традицій, різних жанрів мистецтва, музики, а також багата палітра емоцій – усе це з'явилося джерелом натхнення для дизайнерів, що працювали над графічним оформленням офіційного матчбола майбутнього «Євро». Європа у всією своїй етнічній і культурній різноманітності - це головне концептуальне посилання, закладений у дизайні м'яча Uniforia. И зараз ця ідея актуальна як ніколи. Візуальний вигляд снаряда так само унікальний і неповторний, як і схема розіграшу ювілейної футбольної першості Старого Світла.

Офіційний м'яч ЄВРО 2020 — Adidas Uniforia!

Дизайн офіційного матчбола являє собою комбінація безлічі самих різних квітів. Хтось побачить у такому розв'язку хаотичний каламбур, а хтось, навпаки, розгляне в цій строкатій мозаїці якусь логічну впорядкованість. Яскраві неонові відтінки рожевого, синього й жовтого квітів дуже сильно контрастують із чорними фрагментами, які виглядають так, начебто вони були нанесені на матеріал покришки за допомогою кисті художника. У графічному оформленні снаряда передбачуване є присутнім фірмове лого Adidas разом з офіційною емблемою турніру «Євро-2020».

Приємною особливістю також є те, що на поверхні м'яча видрукувані назви й координати всіх міст, які приймуть матчі майбутнього «Євро». Ще один відмінний спосіб підкреслити загальноконтинентальний характер події!

Офіційний м'яч ЄВРО 2020 — Adidas Uniforia!

Як ми знаємо, старт турніру заплановано на 12 червня 2020 року. Отже, до його початку в нас ще є багато часу. Однак, тепер очікування буде вже не настільки томливим, адже в нас з'явилася можливість спостерігати, як цей чудовий м'яч Адідас поступово, з кожним своїм влученням у сітку воріт буде ставати частиною світової футбольної історії.