Nike представили бутси Tiempo Legend 8 з колекції Under The Radar

Nike представили бутси Tiempo Legend 8 з колекції Under The Radar

Tiempo як і раніше залишається флагманською лінійкою для Nike. Це бутси з багатою історією, коріння якої йдуть в 1984 рік. Дана модель, що перетерпіла безліч модифікацій і доробок, залишається актуальної у світовому футболі елітного рівня вже протягом декількох десятиліть. У той час, коли старт нового клубного сезону вже не за горами, Nike представлять восьме видання серії Legend з дизайном, типовим як для лінійки бутс Tiempo, так і для стильової концепції виробника в цілому.

Пройшло майже два роки з того дня, коли Nike випустили бутси попереднього покоління Tiempo 7, у зв'язку із чим ми пророкували швидкий реліз оновленої моделі. При цьому ми одержали не тільки новий дизайн, але й удосконалені технологічні характеристики. Nike удалося створити максимально гладкі, легені й комфортні бутси. Даний виробник має здатність удосконалити моделі бутс, визнані футболістами ідеальними. Це саме те, що вийшло зараз.

Nike представили бутси Tiempo Legend 8 з колекції Under The Radar

На першому етапі Nike презентували два варіанти розцвічення нової моделі: темний ( з колекції Under The Radar) і повністю біл, що одержав назва Nouveau. Бутси Tiempo 8 є втіленням концепції "найм'якіше торкання для трудівників футбольного поля". Їх верх, виготовлений їхні шкіри кенгуру, має ромбовидний рельєф, що й забезпечує горезвісну м'якість торкання.

Інші технологічні нововведення включають сітчасту підбивку Quadfit, яка оптимально облягає стопу, надаючи відчуття додаткового комфорту. Ґрунтуючись на результатах досліджень лабораторії Nike Sport Research Lab, які показують, що матеріал Flyknit, облягаючи стопу, дозволяє гравцям почувати додатковий захист, інженери Nike прийняли розв'язок створити внутрішній шар Flyknit Fit для забезпечення підтримки й щільного прилягання до стопи. Нові бутси мають підошву Hyperstable ( так само, як і Tiempo 7), яка гарантує різнонаправлене зчеплення з поверхнею поля. Таким чином, ми можемо зробити висновок, що ці бутси переважно призначені для центральних захисників і хавбеків.

Nike представили бутси Tiempo Legend 8 з колекції Under The Radar

Протягом багатьох лет Серхіо Рамос і Жерар Піці були головними партнерами цієї лінійки. І хоча вони як і раніше будуть важливими фігурами в складі Tiempo, головною рекламною особою бутс нового покоління стане стовп оборони «Ліверпуля» Вірджіл ван Дейк. Саме розцвічення Under The Radar буде представлена футболістами з команди Tiempo в іграх нового сезону.

Модель Tiempo 8 приєднається до іншої частини колекції Under The Radar протягом найближчих двох тижнів, щоб поспіти точно до початку нових баталій у провідних лігах Європи. Не упустите можливість придбати бутси Tiempo 8 темного розцвічення. Також не забувайте про моделі Phantom VSN і VNM, а також Mercurial нового покоління.