Ліверпуль дивиться на Хітона

Ліверпуль дивиться на Хітона

У планах «Ліверпуля» є покупка голкіпера збірні Англії й клубу «Бернли» Тома Хітона, повідомляється в джерелі. Буквально через рік 33-літній воротар завершить контракт зі своєю командою.

Хто такий Том Хітон?

Майбутній голкіпер виріс і народився в місті Честер. Його футбольна кар'єра почалася із клубу «Рексем», де він стояв на воротах і іноді відіграв на центральній позиції. Пізніше його віддали в академію «Манчестер Юнайтед». У категорії до 17 років йому вдалося зіграти за «дияволів» 20 матчів, потім як стажист він підписав контракт із клубом. Непогані ігрові навички дозволили футболістові потрапити в основу, у результаті чого команда забрала молодіжний Кубок Англії.

У наступному сезоні відбувся його дебют у резерві команди. Коли сезон підходив уводити, увести до ладу кінцю, удалося потрапити на лаву запасних до основного складу «Манчестер Юнайтеда». На сьогоднішній день спортсмен є досить затребуваним і, згідно із джерелами, постійно одержує запрошення від різних клубів, агенти яких знають про завершення його контракту з поточним клубом «Бернли» уже через рік.

Як добитися успіхів у футболі?

Останнім часом усе більше людей цікавляться тем, де купити дитячі бутси, адже дане екіпірування вважається однієї з найважливіших у вищеописаному виді спорту. Вона має масу переваг:

  • Безпосередньо впливає на успішну гру.
  • Дозволяє майстерно володіти снарядом, вчитися фінтам, трюкам.
  • Поліпшувати стандартні навички.

Потрібно не тільки знати, де можна купити бутси для футболу, але й правильно підходити уводити, увести до ладу процедурі їх вибору. Дуже важливо, щоб придбана модель повністю відповідала індивідуальним параметрам гравця.

Якщо говорити про дитячі моделі, то вони майже повністю відповідають дорослим. Один з найважливіших показників, коли мова йде про дитячі моделі, - це розмір. Такі бутси точно не повинні братися на виріст. Через бажання заощадити в дитини лише пропаде мотивація інтенсивно тренуватися, оскільки він буде відчувати дискомфорт.

Непоганий сайт де можна купити бутси - це 4football. Тут представлений солідний асортименти високоякісного взуття по адекватній вартості. Таким чином, тепер не важко буде знайти, де можна купити бутси. Співробітники компанії детально проконсультують і допоможуть зробити вірний вибір.