Пари кросівок Nike продали на аукціоні майже за $440 тисяч

Кросівки для бігу Moon Shoe

Аукціон Sotheby's став місцем, де були продані Кросівки для бігу Moon Shoe, які вперше презентували в далекому 1972 році. Їх удалося продати за досить значну суму, складову 437.5 тисяч доларів при споконвічній вартості в 160 тисяч доларів. Щасливим власником моделі став колекціонер Майлс Надаль – він заплатив майже в три рази більше, ніж стартова вартість кросівок.

Хто став покупцем?

Створенням вищеописаних кросівок займався один зі співзасновників компанії Найк Білл Бауерман. Вони призначали для учасників літніх Олімпійських ігор 72-го, які проходили в Мюнхені. Бренд випустив усього 12 таких пар – кожна з них є ручною роботою. Візитна картка моделі – наявність « вафельної підошви», , що забезпечує ідеальне зчеплення з поверхнею.

Кросівки Найк

Як затверджує глава відділу електронної комерції Sotheby's Ноа Вунш, Білл Бауерман раніше був біговим тренером і під час створення кросівок користувався електровафельницею, наприклад, підошовний малюнок зроблений саме з її допомогою.

Подібний виторг установив новий абсолютний рекорд на цьому аукціоні. Попередній датується 2017-м роком. Тоді пари взуття Converse, , що носиться легендарним американським баскетболістом Майклом Джорданом, удалося продати за 190 тисяч доларів.

Чому люди вибирають бутси й Кросівки Найк?

На сьогоднішній день Nike бутси футбольні являють собою вкрай затребувану й розповсюджений різновид взуття. Вона відрізняється високим рівнем якості й відповідає всім вимогам, перевагам як професійних спортсменів, так і аматорів.

Бутси Найк оснащуються самими якісними й відповідними до екологічних стандартів матеріалами. Мова йде як про натуральну шкіру, так і сучасну технологичной синтетики, яка нітрохи не гірше.

Футбольні бутси Nike купити рекомендується в перевіреному інтернет-магазині 4football, де пропонується солідний асортименти оригінальних моделей. Якщо з'являться додаткові питання, завжди можна буде зв'язатися із грамотними менеджерами для докладної консультації з ними.

У такий спосіб, футбольні бутси Nike Київ – це дійсно відмінний варіант для тих, хто бажає добитися спортивних успіхів і носити надійне, комфортне й зручне взуття.