Adidas презентували модель Glitch 19 з колекції футбольних бутс 302 Redirect

 Бутси Glitch 19

У якості логічного завершення колекції 302 Redirect, Adidas представили широкої громадськості оновлений дизайн бутс моделі Glitch 19. Як правило, реліз цієї моделі відбувається трохи пізніше, чим презентації зразків з інших лінійок. Бутси Адідас Glitch 19 привносять якусь екстравагантну естетику в дизайн актуальних ігрових моделей Adidas.

Нинішній реліз є досить запізнілим навіть по мірках Glitch. Інші бутси з колекції 302 Redirect побачили світло ще на початку травня, очевидно для того, щоб футболісти, що співробітничають із Adidas, представили їх на поле під час фінальної стадії минулого сезону - у вирішальних іграх за трофеї, фіналах національних кубків, а також у матчах турнірів збірних команд. І от, у той період, коли Adidas, зважаючи на все, готуються презентувати свою першу колекцію нового сезону 2019/20, вони ухвалюють розв'язок остаточно згорнути колекцію 302 Redirect, порадувавши нас цим останнім релізом.

 бутси з колекції 302 Redirect побачили світло

Верх цих бутс (очевидно відповідно до назви колекції) нагадує внутрішності комп'ютера або щось набагато більш складне, чому те, що ми в силах описати словами. Модель Glitch продовжує залишатися експериментальною платформою, що надає футболістам можливість адаптувати їхній дизайн під свої стилістичні переваги. Для тих, хто не ще не в курсі, бутси цієї моделі складаються із двох частин - внутрішньої конструкції й зовнішньої оболонки. Ця зовнішня оболонка може бути вилучена або замінена, дозволяючи гравцям самостійно створювати зовнішній вигляд своїх бутс. До речі, дана опція як і раніше доступна тільки для покупців з Великобританії, Франції й Німеччини.