Nike презентують нові бутси Mercurial Superfly 7 з колекції Under the Radar

бутси Mercurial Superfly 7 нового покоління

Продовжуючи серію почергових релізів нових моделей у рамках колекції Under the Radar, Nike представили на суд громадськості бутси Mercurial Superfly 7 нового покоління, обернувши привабливий силует у шовковисту примарну тінь для того, виводячи швидкісні характеристики на зовсім новий рівень.

Перший зразок з колекції Under the Radar побачив світло минулого місяця. Це була модель бутс Nike Tiempo Legend 8 наступного покоління, а зараз Nike готовий продовжити серію приголомшуючих релізів, представляючи бутси Mercurial Superfly 7 і Vapor 8, побравши за основу неймовірно успішну модель бутс минулого сезону, модернізувавши її для вдосконалення конструкції бутс із іншої лінійки. Остання варіація Mercurial була практично ідеальної, але Nike ніколи не зупиняються на досягнутому, постійно продовжуючи поліпшувати свої наробітки там, де це можливо. У цьому випадку мова йде про оптимізацію посадки: була поліпшена чуйність, бутси стали більш легкими й дихаючими.

бутси Mercurial Superfly 7 і Vapor 8
нові Mercurial можуть похвастатися самої тонкої із усіх коли-або створених тканин NIKESKIN

Основним напрямком доробок у випадку з новою версією бутс Mercurial був верх із матеріалу Flyknit, при створенні якого Nike використовували нове волокно. Воно значно легше по вазі, але при цьому набагато міцніше, чому матеріал, який застосовувався у виробництві до цього. Таким чином, за самий короткий проміжок часу була досягнута краща фіксація серед усіх моделей бутс. Крім того, нові Mercurial можуть похвастатися самої тонкої із усіх коли-або створених тканин NIKESKIN, і все це, у комбінації з матеріалом Flyknit, а також покриттям ACC працює на забезпечення оптимального почуття м'яча й надійного контролю в будь-яких умовах.

Реліз нових бутс Mercurial з колекції Under the Radar
модель New Lights Mercurial

Реліз нових бутс Mercurial з колекції Under the Radar відбувається разом з аналогічним зразком з колекції New Lights, представляючи собою «подвійний ефект», вироблений новинками, що втілюють протилежні дизайнерські розв'язки. У той час як модель New Lights Mercurial має яскраво-синій верх із новим графічним оформленням у вигляді білих фірмових елементів на заднику й роздвоєній підошві, Under the Radar повністю виправдовує своя назва, з'являючись перед нами в таємничому «примарному» вигляді. Про це вужі неодноразово говорилося, але коштує зайвий раз повторити цю прописну істину: бутси чорного кольору завжди користувалися популярністю. Усе це справедливо й у відношенні бутс Mercurial Under the Radar - шовковистий силует Superfly VII є чудовою опцією для використання в передсезонних матчах і прийдешніх баталіях стартового етапу клубного сезону.

Варіацію New Lights можна буде побачити на ногах провідних футболістів з команди Nike, але незважаючи на це, навряд чи можна сумніватися в тому, що бутси з колекції Under The Radar будуть демонструвати кращі показники продажів.