NikeSkin - технологія яка витиснула натуральну шкіру.

Комбінація вільної сітки й підтримуючого поліуретанового шару Nikeskin забезпечує комфорт при контролі м'яча, як при грі босоніж.

4football зриває завісу загадковості з передових технологій, які застосовуються при виробництві ваших улюблених моделей бутс, стоніг і футзалок. Поговоримо про вашу наступну покупку: високотехнологічні бутси з технологією - Nikeskin. Їх верхня частина, зроблена за інноваційною технологією, розроблена для забезпечення максимального комфорту на футбольному полі й контролю м'яча в будь-яких погодних умовах. Дана технологія, використовувана при виробництві бутс Nike Hypervenom, Phantom Venom і Phantom Vision, допомагає деяким героям сучасності, таким як Уейн Руні й Неймар збільшувати свій бомбардирський рахунок.

NikeSkin - матеріал покриття для футбольних бутс

Що вона із себе представляє? Це м'який, повітропроникний сітчастий шар, покритий тонкої поліуретановою плівкою й оброблений технологією All Conditions Control. Образно говорячи, це вдосконалена версія системи Hyperfuse, розроблена спеціально для гри у футбол.

Nike Skin у бутсах найк

Як це працює? Комбінація вільної сітки й підтримуючого поліуретанового шару Nikeskin забезпечує комфорт при контролі м'яча, як при грі босоніж. Цільна конструкція Nikeskin щільно прилягає до ноги для природніх доторкань до м'яча без участі зайв, що створюють дискомфорт матеріалів. Ця технологія була додатково вдосконалена завдяки All Conditions Control, забезпечуючи високий рівень функціональності як у вологих, так і в сухих погодних умовах.

Незалежно від вашого рівня майстерності, бутси з Nikeskin придадуться будь-якому футболістові. Форварди напевно оцінять їхній комфорт і легкість, те, за що так полюбилися модель Phantom.