ТОП-5 моделей футбольних бутс, які можна придбати менше ніж за 100 доларів

Вашій увазі представлено п'ять відмінних зразків футбольних бутс, які ви можете придбати не наносячи серйозного збитку вашому бюджету

Nike Premier II - 90 доларів

Першими в цьому списку коштують бутси Nike Premier II, які ви можете придбати за 90 британських доларів. Ця модель викликає ностальгічні почуття завдяки дизайну в ретро-стиле. Оновлені й поліпшені із часів свого прем'єрного релізу в 2014-м року, бутси наступного покоління Premier II були виконані в декількох приголомшливих розцвіченнях, деякі з яких мають багато загального із класичним дизайном культової моделі Nike - Tiempo Air Legend. Що стосується функціональних характеристик, то виробник виразно не залишиться перед вами в боргу. Передня частина верху цих бутс виконана з K-шкіри, забезпечуючи м'яке й природнє відчуття м'яча, а звичні шипи конічної форми надають максимальний комфорт при грі на твердих природніх покриттях. Що ж, непогано для початку. На черзі приємний сюрприз від Umbro.

бутси Nike Premier II
дизайном культової моделі Nike - Tiempo Air Legend
Передня частина верху цих бутс виконана з K-шкіри

Umbro Velocita IV Premier - 85 доларів

Якщо ваша головна ігрова якість - це вибухова швидкість, на якій ви без праці йдете від суперників, вам неодмінно слід зупинитися на моделі Ulocro Velocita IV Premier, яка при ціні всього 85 доларів беззастережно входить у наш список кращих бюджетних бутс. Модель Velocita IV Premier, виконана в стилі версії Pro і оснащена такий же полегшеною підошвою Pebax Sprint +, що й модель вартістю 150 доларів, важить усього 180 грам, що на 25 грам легше, чим вага бутси категорії Pro. Досить зробити в них пари кроків, щоб відчути їхню легкість. Вона дасть вам нехай і невелике, але все-таки досить істотна перевага навіть на п'ятиметровому клаптику поля. Бюджетний варіант від Umbro, доступний у категоріях FG і SG, цілком заслуговує почесне друге місце в нашому рейтингу. Далі йдуть бутси з язичком і трьома смужками.

 слід зупинитися на моделі Ulocro Velocita IV Premier
наш список кращих бюджетних бутс
легше, чим вага бутси категорії Pro

Adidas Copa Gloro 19 - 85 доларів

Асортименти лінійки Copa перетерпів чимало змін за останній час, і сьогодні ця модель позиціонується як найбільш актуальна. Її головною рекламною особою виступає молода зірка «Юве» - Пауло Диба. У цьому ряді нам хотілося б виділити вражаючі бутси Copa Gloro 19. Вони доступні за роздрібною ціною в 85 фунтів за FG версію. Область носка цієї моделі виготовлена з телячої шкіри, що надає відчуття максимального контролю над ігровим снарядом, а регульований язичок з еластичним ремінцем викликає ностальгічні спогади про ранні моделі Predator. Комір, точно такий же, як у моделі 19+, виконаний із тканого матеріалу, який подібно носку облягає щиколотки, забезпечуючи зручну посадку. Якщо вам здається, що бутси Gloro занадто старомодні, то в наступному абзаці ми запропонуємо вам відправитися в майбутнє разом з PUMA.

нам хотілося б виділити вражаючі бутси Copa Gloro 19
бутси Gloro занадто старомодні
рекламною особою виступає молода зірка «Юве» - Пауло Диба

PUMA Future 19.3 Netfit – 75 доларів

Розроблена для нанесення точних ударів, маневрування й прискорень, модель бутс PUMA Future 19.3 являє собою вражаюче співвідношення ціни (усього 75 доларів!) і якості. Що нам особливо подобається в цих бутсах, так це система шнурівки NETFIT, яка дозволяє вам відрегулювати шнурки відповідно до ваших особистих переваг. Це ж просто здорово, чи не так? Комір із тканого волокна, розташований прямо під щиколоткою, не викликає дискомфорт, створюючи відчуття плавного переходу від стопи до гомілки. Ще однієї приємною особливістю цієї моделі бутс є те, що конфігурація її підошви дозволяє використовувати ці бутси на полях зі штучним покриттям. Особисто ми ставимо бутсам Future 19.3 виробництва PUMA відмінну оцінку, але якщо вони вас не вразили, рекомендуємо глянути на модель із екзотичною назвою від New Balance.

модель бутс PUMA Future 19.3 являє собою вражаюче співвідношення ціни
нам особливо подобається в цих бутсах, так це система шнурівки NETFIT
конфігурація її підошви дозволяє використовувати ці бутси на полях зі штучним покриттям

New Balance Tekela V1 Magique – 60 доларів

Створені для конструкторів атак, New Balance Tekela V1 Magique є самими недорогими бутсами в нашому списку. Їх можна придбати за досить скромні 60 доларів. Враховуючи все те, що ви одержите за ці гроші, можете вважати, що вони дістаються вам просто даром. Еластичний комір із тканого матеріалу в комбінації із традиційною системою шнурівки забезпечують комфорт і підтримку, а надзвичайно м'який синтетичний матеріал верху, мабуть, уперше використовується в бутсах з такою низькою ціною. Підошви типів FG і AG також досить гарні. Вони мають цільну конструкцію, але, разом з тим, надійні й практичні. Якщо ви ніколи раніше не відіграли в бутсах від New Balance, модель Magique - це відмінний варіант для знайомства із брендом.

New Balance Tekela V1 Magique є самими недорогими бутсами
уперше використовується в бутсах з такою низькою ціною
ви ніколи раніше не відіграли в бутсах від New Balance

На цьому все. Вашій увазі були представлено п'ять відмінних зразків футбольних бутс, які ви можете придбати не наносячи серйозного збитку вашому бюджету на сайті 4football.com.ua. Крім того, слід мати у виді, що наведені в цій статті ціни є рекомендованими роздрібними, тому, якщо вам удасться роздобути яку-небудь із наведених вище моделей зі знижкою, тем краще для вас. Природно, що діапазон наших рекомендацій набагато ширше. У випадку, якщо ви розташовуєте більшим бюджетом, вам обов'язково слід ознайомитися з гідними варіантами з інших цінових категорій.